Toimitusehdot ja Tietosuojaseloste

________________________________________________________________________________

Toimitusehdot

Ennen tilaamista, sinun tulee lukea ja hyväksyä nämä ehdot. Verkkokaupan tuotteita myy yksityinen elinkeinonharjoittaja ja tuotteita myydään yksityishenkilöille, yrityksille sekä yhteisöille. Meille tyytyväinen asiakas on tärkeä, joten tehdään kauppoja tervettä järkeä käyttäen.

Tilaaminen 
Kaikki tilaukset tehdään verkkokaupassamme osoitteessa www.3bad.shop. Antamiasi tietoja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tietojasi käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn sekä asiakassuhteen hoitamiseen.

Tilauksen jälkeen lähetämme vahvistusviestin sähköpostitse. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli varastosaldoissa ilmenee virhe. Ellemme pysty toimittamaan tilausta tilausvahvistuksen mukaisesti, otamme sinuun yhteyttä ja voit peruuttaa koko tilauksen tai muuttaa sitä. Kaikki tuotteet ovat 3Bad omaisuutta siihen saakka, kunnes olemme vastaanottaneet maksun.

Maksaminen 
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@3bad.shop ja pyytää laskua. Lähetämme tuotteet sinulle kun lasku on maksettu.

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitukset
Ei väliä missä asut, toimitamme maailmanlaajuisesti. Tilaukset lähetetään Suomen Postin kautta. 3Bad ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Pyrimme postittamaan kaikki tilaukset kolmen arkipäivän sisään tilauksesta. Asiakas on itse vastuussa kaikista EU:n ulkopuolelta tulevien tilausten tulli- ja verokustannuksista. Huomioi, että toimitusaika Suomen ulkopuolelle voi olla jopa 14 arkipäivää.

Toimituskulut ovat Suomessa 2,48€ ja ulkomaille 6,2€. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmaksuja ilman erillistä ilmoitusta. Ostoskorista näet tilauksesi kokonaishinnan. 

Vaihdot & Palautukset
Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissaan ja sisältää kaikki osat.

Jos haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä meihin sähköpostitse info(a)3bad.shop saadaksesi tarkemmat ohjeet. Palautamme rahat kun olemme tarkistaneet palautetun tuotteen olevan myyntikelpoisessa kunnossa ja palautusehtojen mukainen.

Toimituskuluja ei palauteta. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskulut vähennetään palautettavien tuotteiden summasta.

Reklamaatiot
Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme: info(a)3bad.shop. Mainitse yhteydenotossa tilausnumero nopeuttaaksesi asian käsittelyä. Reklamaatiot tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Laki & Määräykset
Verkkokauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia ja Suomen lakia sovelletaan kiistatilanteissa.


Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä 

3Bad www.3bad.shop

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa: info(a)3bad.shop

2. Rekisteröidyt 

Rekisteröityjä ovat yrityksen asiakkaat sekä mahdollisesti potentiaaliset asiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus 

Rekisterin pitämisen peruste: 

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella 
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella 

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus 

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  • asiakassuhteen hoitaminen 
  • tilausten käsittely, toimitukset
  • kirjanpito
  • palveluidemme tuottaminen ja niistä kertominen
  • markkinointi

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri voi sisältää seuraavat yhteystiedot tai ainoastaan osan niistä. Pyrimme keräämään vain sen määrän tietoa, joka palveluiden tuottamiseen tarvitaan. Esimerkiksi tuotteiden postitusta varten keräämme osoitetiedot ja maksua varten maksamiseen liittyvät korttitiedot. 

Yhteystiedot 

  • nimi 
  • osoite 
  • sähköposti 
  • puhelinnumero 
  • yrityksen tiedot ja laskutusosoite (yritysasiakkaat)
  • muut asiakkaan itsensä kertomat tiedot esim. lomakkeiden kautta

Asiakastiedot 

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista 

5. Rekisteröidyn oikeudet 

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä tämän selosteen kohdassa 1. annettuun osoitteeseen. Pyynnöt tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostitse. 

Tarkastusoikeus 

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. 

Poisto-oikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. 

Valitusoikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. 

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet 

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään (verkko)lomakkeen kautta
  • asiakkaalta itseltään hänen käyttäessä verkkokauppaa

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset 

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin yrityksen ulkopuolelle. 

Luovutamme tietoja vain tietyissä tapauksissa palveluiden tuottamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseksi tai lain vaatimista syistä. Esimerkiksi tuotetilausten yhteydessä luvutamme tietoja logistiikkayritykselle ja verkkokaupan tarjoavalle yritykselle, jotta tilatut tuotteet voidaan toimittaa asiakkaalle. Maksutapahtuman yhteydessä maksutietosi kulkevat luotetun maksunvälittäjän kautta.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Käsittelyn kesto 

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa 
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

9. Henkilötietojen käsittelijät 

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. 

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle 

Henkilötietoja siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta käyttämällä sellaisia kumppaneita ja alihankkijoita, jotka täyttävät EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

11.Automaattinen päätöksenteko ja profilointi 

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.